• Vanaf 2023 gaan we naar:
  • Theater Scala

Happy & Ding

Happy & Julia verhuizen naar het rusthuis, waar voor Julia een nieuwe wereld opengaat. Sommigen zien Happy echter liever gaan dan komen, terwijl ook hij er heel graag weg wil, mét de stagiaire. Maar wie zal de schilderijen betalen ? Zorgen de dochter, een tuinman, de burgemeester en Viagra ervoor dat dit verhaal een “happy & ding” krijgt ?

Leden:11,00 €  -  Kassa:14,00€  - 
Kinderen -12j: 6.00 €  -  UitpasK: 2,80 €

Reserveren vanaf 8 december 2020


Gentse Feesten 2021
''Ja Chef ... Nee Chef''

Auteur Romain Deconinck 

Een persiflage op een huwelijksbureau. Truus is aangeworven in het huwelijksbureau om klanten te ontvangen. Dat Truus niet van de slimste is is duidelijk, maar noodgedwongen moet de chef van het bureau haar aannemen. Plots verschijnt Mieke, de dochter van Truus, die het tegenovergestelde is van haar moeder. Vermits zij werkloos is, besluit de chef Mieke in de plaats van Truus aan te nemen. Mieke gaat akkoord, echter op voorwaarde dat haar moeder ook mag blijven...
Leden:11,00 €  -  Kassa:14,00€  - 
Kinderen -12j: 6,00 €  -  UitpasK: 2,80 €

Reserveren vanaf 12 april 2021


Yabba Dabba Doo!

Zaterdag 7 augustus 2021
Buurthuis, Wolterslaan 16, 9000 Gent

Programma

14:00 Deuren open
15:00 Bingo
Tussendoor 
Café Chantant met Charléne en Noël

Cocktailbar
Wafelbak, Pannenkoeken en ijscrème


De Koudgemaakte Kok

 

Een paar dagen na het dodelijke culinaire ongeval
van topchef James Butler, ontvangen zes collega
koks een brief van hem. Hij beweert daarin dat één van hen zijn moordenaar moet zijn. Aan de hand van zijn schriftelijke instructies moeten zij onderling uitzoeken wie dat is.
Wij gaan samen dus samen James en de verdachten
spelen in Moordspel De Koudgemaakte Kok! 

Leden:11,00 €  -  Kassa:14,00€  - 
Kinderen -12j: 6,00 €  -  UitpasK: 2,80 €

Reserveren vanaf 26 juli 2021


't Es brol in 't Patershol
Klucht in vijf bedrijven

Auteur: Julia Engelen

Pater Bernardus maakt zich ernstige zorgen. Het klooster verkeert in financiële moeilijkheden. De rekeningen stapelen zich op en de verkoop van het zelf gebrouwen bier, de Gouden Kastelein volstaat niet meer om de kosten te dekken. Op deze strenge winterdag: woedt er een heuse sneeuwstorm. Bea krijgt autopech en komt bij de paters terecht. Ze is hoogzwanger en op de vlucht voor de cowboy John Wayne en zijn vriendin Sweety, die later op de dag: ook in het klooster belanden. Pater Ambrosius doet zijn uiterste best, Bea tegen John te beschermen, want die wil immers Bea 's kindje afpakken of is hij eerder geïnteresseerd in die zak geld die Bea had meegenomen? Ook Zuster Begonia. die de was moet doen van die gortige paters, en Lolo. een rasechte filmster proberen Bea te helpen. En dan is er ook nog: pater Augustinus die erin slaagt Vader Abt ko te slaan, en ..voortdurend zijn kunstgebit verliest. Plots moet Bea bevallen. Slaagt John erin Bea's kindje afhandig: te maken of was dat niet de bedoeling:? Welke pater gooit uiteindelijk zijn kap over de haag?
En is er nog: toekomst voor de Gouden Kastelein?
Leden:11,00 €  -  Kassa:14,00€  - 
Kinderen -12j: 6,00 €  -  UitpasK: 2,80 €

Reserveren vanaf  26 juli 2021