We mogen eindelijk terug naar het theater!

PARTNERS

Als  niet gesubsidieerde amateurgezelschap is het voor het Gents Stroppentheater van groot belang om partners te vinden welke het belang inzien van kunst en cultuur in Gent én hen dus een warm hart toedragen! Er zijn diverse mogelijkheden qua sponsoring. Bijvoorbeeld reclame op onze Roll-up Banners,  een advertentie in de programmaboekje,  een banner met link op onze website, of vermelding in onze theaterkrant ''Stroppenkrant'' en affiche. Wij gaan graag in overleg wat voor beide partijen past en wat wij daar als theater tegenover kunnen stellen.

Inmiddels is wel gebleken, na 34 seizoenen, dat het Gents Stroppentheater in Gent een goed bestaansrecht heeft opgebouwd. De bezoekersaantallen hebben aangetoond dat er wel zeker behoefte is aan een Gents theater in! Omdat wij niet gesubsidieerd worden, moeten wij altijd alert blijven op de kosten en is ondernemersgeest een vereiste. Wij zijn voor het grootste deel afhankelijk van donaties en sponsoring. Dat is soms best lastig! Soms wil je graag een bepaalde artiest, jeugdvoorstelling of klassiek concert binnenhalen om aan te kunnen bieden aan ons publiek, maar dan lopen we aan tegen de kosten, welke dan in ons geval niet haalbaar zijn en dat is heel jammer. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog de kosten van het onderhoud en vervanging van onderdelen van de theaterinstallatie.

Stichting Gents Stropentheater is dan ook heel blij met de eerste sponsorovereenkomst met Bvba Gailliaert,  S-Networks, Bakkerij Ghequiere Peter & Sandra, Countryclub The Old Texas uit Gent en Tuinen Jurgen De Taey uit Gavere en Proxy Heirnis en hoopt op nog meer partners om op die manier meer mogelijkheden te creëren voor de toekomst.

 

Voorbeelden sponsorpakketten geldig vanaf 1 december 2020:

Brons Zilver Goud Voordeel
✔︎ ✔︎ ✔︎ Naamsvermelding van uw bedrijf (logo met link) op de website
2 4 6 vrijkaarten naar keuze voor aanvang start kaartverkoop
1/3 2/3 1/1 fullcolour advertentie in de Stroppenkrant
✔︎ ✔︎ Advertentie op het “Roll-up Banner” in het Theatercafé
1/2 1/1 Advertentie in één van de A2 posterborden in het Theatercafé
1/1 Advertentie op onze tickets en flyers