BLIJF VERBONDEN MET ONS EN ELKAAR !

Onze Partners 2020

Aanbod

Bij S-Networks kunt u terecht voor een breed, nagenoeg volledig scala aan IT-producten en diensten. Dit biedt niet alleen het voordeel dat u één aanspreekpunt heeft, ook brengt het de integratie van de verschillende componenten alleen maar ten goede. Een aanpak die wij hanteren met het doel u volledig te ontzorgen op vlak van IT !

Gailliaert - Gent

Uw partner in alle verbouwingen.

Home | 'T Braemhof

Iedere familiegelegenheid brengt wel wat traditie met zich mee. Net daarom willen wij bij 't Braemhof uw babyborrel, doopfeest, communie, verjaardagsfeest, huwelijk of jubileum tot in de puntjes verzorgen. Met veel enthousiasme en toewijding zorgen wij voor een unieke belevenis die u zich voor de rest van uw leven zult herinneren.

THE OLD TEXAS COUNTRY & DANCING CLUB

COUNTRY EN LINE DANSEN

De Taeye Jurgen - Tuinaannemer uit de regio Gavere

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval hovenier of tuinaannemer, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw tuinonderhoud wilt toevertrouwen.

Bakkerij Ghequiere

Onze bakkerszaak is een familiebedrijfje dat nu reeds bijna 50 jaar bestaat. Onze grote variatie broden en koeken, onze slagroom, vlaaien, frangipane, enz... worden hier in ons eigen atelier bereid met alleen de beste en zuiverste ingrediënten. In onze gezellige winkel kan U ook terecht voor dagelijks verse, en met de meeste zorg bereide belegde broodjes.