Wies Geerts

Gepubliceerd op 16 februari 2020 om 14:34

Nu te koop:
BOEK van "HET LUIK"

Ook zo genoten van mijn toneelstuk "Het Luik' ?
Of het helaas gemist? In beide gevallen is er goed nieuws!

Het aangrijpende verhaal over de oprechte vriendschap tussen Antoon en Samuel, tegen de achtergrond van de Tweede Wereldoorlog in Antwerpen, heeft vele mensen duidelijk ontroerd. Vijf staande ovaties waren het gevolg.

Na de voorstelling vroegen vele mensen me of er ook een boekversie kon gemaakt worden. En dat kon. Hier is ze!

Antoon, een rasechte Antwerpenaar, helpt zijn Joodse vriend Samuel onderduiken in zijn kelder, om te ontsnappen aan de nazi-gruwel. Uiteraard in het grootste geheim, Antoon vertelt het enkel aan zijn huisgenoten.
Terwijl de oorlogsgruwel wild om zich heen slaat, gebeurt het ondenkbare ... Samuel wordt verraden!
Hoe is dat kunnen gebeuren? En door wie?
Laat je (opnieuw) ontroeren met het boek van "Het Luik".

De prijs per boek bedraagt 19,90 euro.
Bestel nu jouw exemplaar!
Bestellen? Stuur een mail naar mail@wiesgeerts.be
Vermeld duidelijk je naam en adres.
Je ontvangt dan een mail terug met de betaalgegevens.
Na je betaling wordt het boek gratis bij jou thuis bezorgd!

Alvast veel leesplezier!

Wies Geerts

Wies is geboren in Wilrijk in 1972. Na zijn studies Communicatie/Journalistiek in Antwerpen, werkte hij een tijd als organisator van evenementen. Hij is momenteel uitbater van een sportwinkel in Wommelgem, de gemeente waar hij ook woont.

Voor de sportclub waar hij jarenlang voorzitter was, schreef hij voor de jaarlijkse clubweekends komische moordverhalen met de clubleden in de hoofdrol. De reacties waren fantastisch. Van daaruit ontstond het idee om ook toneelstukken voor het grote publiek te gaan schrijven in dezelfde stijl, komische thrillers dus. Grappige personages die spannende dingen beleven.

Zijn eerste komische thriller "Vervloekt Verleden" schreef hij in 2011. Nadien volgden nog vele stukken, aan een schrijftempo van twee nieuwe komische thrillers per jaar. De stukken worden allemaal uitgegeven via Toneelfonds J.Janssens (www.toneelfonds.be
).

Wies is ook de bezieler van Toneelgroep Sous-Fleurs (www.sous-fleurs.be). In dat gezelschap worden al zijn zelfgeschreven stukken eerst gespeeld in Zaal Familia in de Karel Govaertsstraat in Deurne (Antwerpen). Daarna worden de stukken te koop gesteld voor andere gezelschappen. Intussen worden ze doorheen heel Vlaanderen met succes opgevoerd.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.